HR-direktör

Anpassa HR-strategin till organisationens behov.

Prata med oss!

Vi lyssnar på dig

Och vi skapar våra produkter för dig

Stöd företagets digitalisering

Omvandla HR-funktionen till verkliga företagspartner

Förbered medarbetarna inför morgondagens yrke

Identifiera kompetensgap och utarbeta rekryterings- och utbildningsprogram utifrån dem.

HRD - benefice 1

Spegla företagets värderingar i genomförandet av HR-strategin. Anpassa HR-besluten till koncernens strategi i allt från arbetsgivarens varumärke till lönepolicy.

HRD - benefice 2

Utnyttja det enda verktyget som kombinerar utbildningens tre huvuddelar: innehållsutformning, riktad resursfördelning och administration av utbildningen. Engagera även deltagarna genom användargenererat innehåll på SkillCatch.

HRD - benefice 3

Och vi skapar våra produkter för dig

Automatisera uppgifter som ger litet mervärde

Centralisera alla HR-verktyg till en plats

Anpassa organisationen till tillväxtmålen

Avskaffa pappersprocesser och ersätt de många Excel-dokumenten. Talentsoft kan automatisera budgetkonsolidering, digitalisera formulär och hantera arbetsflöden för validering för alla HR-processer.

HRD -benefice 4

Flera partner kan integreras i ekosystemet i Talentsoft Marketplace, både inom rekrytering genom HR-labb och inom karriärhantering genom standard-API:er.

HRD benefice 5

Skapa och justera organisationsbibliotek i HR-kärnan och hantera medarbetarnas rörlighet och relaterade administrativa ändringar.

HRD - benefice 6

Och vi skapar våra produkter för dig

Mät arbetskraftens utveckling

Utnyttja förhandspaketerade verksamhetsindikatorer

Skapa kontrollpaneler för styrelsen.

Talentsoft Hub erbjuder en central HR-kärna för hantering av aktuella eller framtida administrativa händelser och underlättar därmed analys av arbetskraften i organisationens olika enheter.

HRD benefice 7

Talentsoft delar med av sin HR-expertis och utnyttjar alla HR-processer för att ge tillgång till verksamhetsindikatorer som underlättar beslutsfattandet

HRD benefice 8

Med Talentsoft Analytics är det enkelt att skapa egna instrumentpaneler utan IT-kunskaper. Få översiktsanalyser i realtid så att du kan fokusera på den viktiga informationen.

HRD benefice 9

Akta dig, du kan bli beroende!

Som personalchef är min utmaning att hantera kompetenser globalt för att kunna svara på eller förutspå kundernas behov. Talentsoft innehåller mer än man tror. Deras team vägleder oss genom processen och delar vår ambition: en flexibel HR-hantering i en unik portal.
Marianne Descamps
HR-chef — Linkbynet
Läs utlåtande
marianne
  • marianne

Vi gillar kommunikation

#Jagvillvetamer

Stäng