Talentsoft en ”Visionär” i Gartners Magic Quadrant

01/10/2018

Talentsoft positionerades som ”Visionär” i Gartners Magic Quadrant för Talent Management-programsviter för 5:e gången i rad.

Talentsoft har uppnått den högsta och längsta totala positionen baserat på sin kompletta vision och verkställighetsförmåga i Gartners September 2018 Magic Quadrant för Talent Management Suites-rapport.

”Vi ser vår topposition i visionärskvadranten som en bekräftelse på vår förmåga att erbjuda våra kunder ledande HR-teknik med exceptionell time-to-value”, säger Jean-Stéphane Arcis, Talentsofts VD. ”Vår kontinuerliga satsning på produktutveckling har gjort det möjligt för oss att utforma framtidens arbete och att erhålla kundnöjdhetsbetyget ”Långt över genomsnittet”. Vi möter våra internationella kunders komplexa behov genom att tillsammans med dem skapa en lösning som verkligen förvandlar deras medarbetarupplevelse.”

The Gartner Magic Quadrant utvärderar Talent Management-leverantörer baserat på deras verkställighetsförmåga och deras visions kompletthet, uppdelat i 15 faktorer – inklusive innovation, marknadsförståelse, produktkvalitet och strategi samt kundupplevelse.

Talentsoft positionerades som visionär för femte gången, och är en av de åtta leverantörer som uppfyller alla inkluderingskriterier.

Gartner definierar visionärer som någon som ”ligger före de flesta potentiella konkurrenterna när det gäller leverans av innovativa produkter och/eller leveransmodeller. De förutser kommande/förändrade marknadsbehov och driver marknaden framåt till områden där den ännu inte har varit. Visionärer har en stark potential att påverka marknaden för TM-programsviters riktning, men deras verkställighetsförmåga och meritlista är begränsad”.

Gartner ansvarsfriskrivning
Gartner stödjer inte någon specifik leverantör, produkt eller tjänst som omfattas av deras publicerade forskning, och rekommenderar inte teknikanvändare att endast välja de leverantörer som har högst ranking eller baserat på positionering. Gartners publicerade forskning grundar sig på yttranden från Gartners forskningsorganisation, och ska inte betraktas som ren fakta. Gartner frånsäger sig alla garantier, uttryckliga eller underförstådda, avseende på denna forskning, inklusive garantier om säljbarhet eller lämplighet för ett särskilt ändamål.