Strategisk utmanare inom digitalt lärande

23/01/2018

Talentsoft rankas som Strategic Challenger i 2018 Fosway 9-grid™ for Digital Learning

Det ledande europeiska leverantören inom molnbaserad Talent Management har erkänts i Fosway-gruppens oberoende analys av digital inlärning och marknaderna för inlärningssystem, och förbättrade därmed sitt resultat från 2017.

Talentsoft, det ledande europeiska företaget inom molnbaserad Talent Management och inlärning, offentliggjorde idag att de har erkänts av HR-analytikerna Fosway Group i deras årliga oberoende analys av marknaderna för digital inlärning och digitala inlärningssystem. Omarbetningen av Talentsofts LMS-användargränssnitt i kombination med författarverktygets stora kapacitet, och full integration med Talent Management-processer, har gett Talentsoft en stadig position i Strategic Challenger-zonen i Fosway 9-GridTM for Digital Learning.

Talentsoft, som är rankad som Strategic Challenger i Fosway 9-GridTM Digital Learning Market och en Core Challenger i Fosway 9-GridTM for Learning Systems, förbättrar sin position i båda Fosways analyser för 2018.

Talentsoft har stärkt sin position som Strategic Challenger inom digitalt lärande, och detta konsolideras ytterligare genom deras positiva resultat inom inlärningssystem”, säger David Wilson, VD för Fosway Group”Talentsoft har fortsatt att investera i sina LMS-och LCMS-produkter med ett starkt fokus på användarupplevelse, socialt lärande och förmågan att snabbt kunna leverera nytt innehåll – en produktstrategi som ligger väl i linje med kundernas förväntningar.”

Fosways 9-Grid-modell™ är baserad på såväl forskning och insikter från Fosways nätverk inom näringslivsforskning, såväl som oberoende marknadsprofilering, leverantörers rapporteringsaktiviteter och feedback från kunder.

Vi är mycket glada över att vi återigen har positionerats i Fosway 9-grids™-rapporter för digitalt lärande”, säger Jérôme Bruet, vice VD för Talentsoft. “Idag är ett företags största utmaning att snabbt kunna skapa inlärningsresurser för att möjliggöra anpassning till aktuella affärsbehov, och för att säkerställa positivt mottagande av inlärarna. Inlärningsmetodernas mångfald gör det möjligt för dem att införskaffa förmågan och flexibiliteten att kunna erbjuda optimala resurser vid rätt tidpunkt för att nå målet, och leverera en mycket positiv inlärningsupplevelse”.

I oktober 2017 positionerade Fosway Group också Talentsoft i Talentsoft i Strategic Challenger-kategorin position i Fosway 9-GridTM for Integrated Talent Management. Alla Fosway 9-Grid™ rapporter finns tillgängliga online på http://www.fosway.com/9-grid/