Talentsoft positionerade som ”Strategic Challenger” av Fosway

08/11/2018

Europas ledande företag inom molnbaserad Talent Management har för tredje året i rad positionerats i Fosways oberoende analys av marknaden för Integrated Talent Management, och förbättrar därmed sitt resultat från 2017.

Talentsoft har av industrianalytikerna Fosway Group positionerats som en Strategic Challenger i Fosway 9-Grid™ for Integrated Talent Management för år 2018. Talentsofts sömlöst integrerade lösning för Talent Management och inlärning uppfyller behoven hos komplexa internationella organisationer som är i behov av en robust, komplett lösning.

”Talentsoft fortsätter att framgångsrikt innovera sin programsvit och stärka sina marknadsresultat”, säger David Wilson, VD för Fosway Group. ”De har också breddat sitt marknadsfokus via kreativa partnerskap, och detta leder till accelererad internationell tillväxt.”

Efter den framgångsrika lanseringen av Talentsoft Hub, företagets flexibla Core HR-lösning, har Talentsoft också positionerats i Fosway 9-GridTM for Cloud HCM. Den skalbara Core HR-tjänsten är perfekt för multinationella företag, som behöver en flexibel och mångsidig lösning som anpassar sig till olika HR-system och -processer.

”Som europeisk leverantör har vi en djupgående förståelse för våra kunders behov på en starkt decentraliserad marknad”, säger Jean-Stéphane Aric, VD för Talentsoft. ”Att positioneras som Strategic Challenger är en bekräftelse på vår förmåga att erbjuda globala organisationer kraftfulla HR-lösningar, som omvandlar och förbättrar medarbetarupplevelsen.”

Fosway 9-Grid™-modellen är nu inne på sin sjätte årliga forskningscykel, och är baserad på forskning och rön från Fosways nätverk för företagsforskning, samt oberoende marknadsprofilering, information från återförsäljare och feedback från kunder.

Fosway Group är Europas ledande HR-industrianalytiker. Deras Fosway 9-Grid™ tillhandahåller en unik utvärdering av det huvudsakliga utbudet av lösningar inom inlärning och Talent Supply som är tillgängligt för organisationer i EMEA. Analysen är nu inne på sitt fjärde år, och bygger på omfattande oberoende forskning och rön från Fosways nätverk inom företagsforskning, där över 150 organisationer, inklusive BP, HSBC, PwC, RBS, Sanofi, Shell och Vodafone, ingår.
Besök Fosways webbplats www.fosway.com för mer information om Fosways forskning och tjänster.