Talentsoft: En ledande aktör enligt IDC MarketScape

30/07/2018

Talentsoft, Europas ledande företag inom molnbaserad Talent Management och Learning Software, positionerades som Major Player i IDC MarketScape: Worldwide Integrated Talent Management 2018 Vendor Assessment (doc # US41522417, July 2018).

Att utvecklas genom att stångas med Europas komplexa lagstiftning och regleringspolitik rustar företaget väl för att framgångsrikt kunna stödja internationella företag, stora som små. Om du letar efter en annorlunda leverantör av Talent Management-teknik, en med både passion och produkt, bör du överväga Talentsoft”, säger Lisa Rowan, Research Vice President, HR, Talent, and Learning Strategies på IDC.

IDC MarketScapes internationella rapporter om integrerad Talent Management jämför utifrån ett globalt perspektiv de ledande leverantörerna på marknaden inom Talent Management, samt enskilda områden som Kompensation, Utbilding & E-learning och Performance Management, och Talentsoft har utsetts till en ledande aktör i samtliga rapporter. IDC MarketScape presenterar en kvantitativ och kvalitativ bedömning av varje enskild leverantörs lösningar, och belyser de aspekter som förväntas vara mest betydelsefulla för deras framtida framgångar på marknaden, både på kort och lång sikt.

En av rapportens viktigaste slutsatser var: ”Förmågan att kunna leverera en programvarusvit som är fullt integrerad, kombinerat med en modern användarupplevelse (UX), är fortfarande av yttersta vikt för köparna”. Detta överensstämde med Talentsoft övergripande produktdifferentiering: ”Ett intuitivt gränssnitt baserat på tillämpning av enkelsidiga HR-appar och noll navigering”.

”Att erkännas som ledande aktör i alla IDC MarketScapes rapporter validerar våra kontinuerliga investeringar i både produktinnovation och kundnöjdhet”, säger Jean-Stéphane Arcis, VD för Talentsoft. ”IDC MarketScapes erkännande av vår passion för HR och vår förmåga att anpassa oss till komplexa och decentraliserade internationella kunder gläder oss verkligen. Tack vare vår och våra kunders samskapandeprocess, och våra intensiva R&D-ansträngningar, har vi kunnat bygga en integrerad lösning, som ger en betydligt bättre medarbetarupplevelse.”

Ytterligare resurser:

  • Om du vill veta mer om IDC MarketScape: https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US41522417
  • Om du vill veta mer om hur företag som Veolia, Lacoste och Proximus använder Talentsoft Learning för att lyfta sin personalutbildning till en ny nivå, besök sektionen ”Våra kunder”
  • Om du vill veta mer om hur organisationer som Toyota Material Handling, Elior och Dorchester använder Talentsoft Talent Management för att skapa, bibehålla och vidareutveckla en tillfredsställande medarbetarupplevelse, besök sektionen ”Våra kunder”.

About IDC MarketScape

IDC MarketScapes analysmodell för leverantörer har designats för att ge en överblick över vilken konkurrenskraft enskilda aktörer inom ICT (informations- och kommunikationsteknik) har på en viss marknad. Forskningsmetodiken använder en rigorös poängsättningsmetod, baserad på såväl kvalitativa som kvantitativa kriterier, och resulterar i en enda grafisk illustration av varje enskild leverantörs marknadsposition. IDC MarketScape ger ett tydligt ramverk där produkt- och tjänsteerbjudanden, funktioner och strategier samt faktorer för aktuella och framtida framgångar på marknaden för IT-och teleoperatörer kan jämföras på ett meningsfullt sätt. Ramverket ger också teknikköpare en 360-gradersbedömning av nuvarande och framtida leverantörers styrkor och svagheter.