EASYRECRUE: en ny strategisk partner

19/07/2018

EASYRECRUE, Europas ledande leverantör av video pre-screening, och Talentsoft, Europas ledande leverantör inom molnbaserad Talent Management och Learning Software, tillkännager sitt nya partnerskap och ömsesidiga integration. Båda programvaruföretagen kombinerar sin respektive teknik för att bättre uppfylla sina kunders behov.

Talentsoft och EASYRECRUE, två franska företag med en 100 % SaaS-lösning, vill förenkla HR-arbetet genom att optimera processerna för rekrytering och Talent Management. Dessa två pionjärer har även en likartad DNA: innovation, snabb tillväxt och internationell utveckling. Idag kommer deras globala ambitioner att underbyggas genom ett effektivt och långsiktigt partnerskap.

Den största utmaningen är att dra nytta av företagens synergier för att anpassa sig till kundernas behov genom att föreslå en smidigare upplevelse. I praktiken kommer kunder från båda företagen att kunna bjuda in en kandidat till att i förväg spela in en videointervju och därefter visa den på Talentsofts plattform, för att på så sätt spara tid och säkerställa datakonsolidering.

«Med denna integration kommer företag som väljer EASYRECRUE och Talentsoft att få tillgång till vår videointervjulösning», säger Mickaël Cabrol, VD för EASYRECRUE. «Detta gör det möjligt för våra kunder att enkelt och proaktivt administrera sin pre-screening video-process.»

Detta samarbete mellan två framträdande aktörer i Europas ekosystem för HR-teknik kommer att förbättra rekryteringsprocesserna, samtidigt som de öppnas upp för mer mångfald – och därmed bättre prestanda. Pre-recorded video-intervjutekniken har bevisligen haft en betydande inverkan på nyanställdas kvalitet, och den är nu tillgänglig integrerad i Talentsofts lösning.

«Vi är glada över detta nya partnerskap, som ingår i vår strategi att öppna upp Talentsofts plattform för innovativa lösningar som EASYRECRUE», förklarar Alexandre Pachulski, Talentsofts Chief Product Officer.