Bemanningsplanering

Förändra din organisation genom att matcha din HR-strategi med företagets målsättningar och var öppen om personalutmaningarna och kommunicera dem. Jämför den disponibla kompetensen med framtida mål för att identifiera kompetensbristerna och ta fram lämpliga utvecklingsplaner.

Dela via e-post Ladda ner PDF

Matcha HR-strategin med företagets utmaningar

Bygg upp jobbibliotek och jämför nuvarande och framtida jobbeskrivningar för att förbereda inför framtida personalbehov. Var beredd på förändringarna, hitta kompetensbristerna och ta fram en lämplig åtgärdsplan.

Se mer

Lös kompetensbristen

Talentsoft Bemanningsplanering, som är integrerad med kompetensbedömningen, ger dig möjlighet att jämföra disponibel kompetens mot förväntad kompetens för att förutse framtida nyanställningsbehov och funktionell mobilitet inom organisationen.

Se mer

Matcha rätt talang med rätt tjänst

Säkerställ kontinuiteten i nyckelpositionerna genom att identifiera viktiga färdigheter och kompetenser samt den förväntade nivån. Uppmuntra till intern rörlighet genom att upplysa om jobbeskrivningar och karriärmöjligheter inom organisationen.

Se mer
På grund av ökad konkurrens från onlinespel blev vi tvungna att omorganisera arbetskraften. Tack vare Talentsoft Arbetskraftsplanering kunde vi enkelt identifiera kompetenser som saknas samt snabbt och enkelt erbjuda medarbetarna fungerande utvecklings- och utbildningsalternativ.
Pierre-Marie Argouarc'h
HR-chef — La Française des Jeux

Bemanningsplanering är även

  • Bygg upp omfattande jobbibliotek

  • Identifiera utbildningsbehov

  • Definiera rekryteringsplaner

  • Lyft fram information från bedömningar

  • Anpassa strategiska HR-mål

  • Uttömmande innehåll i jobbeskrivningar

Ta reda på mer

Ladda ned vårt datablad om Bemanningsplanering

Stäng