SPOC hjälper dina anställda att uppdatera sin inree talang

Talentsoft har ett fokus på att hjälpa företag att få ut bästa möjliga prestation från sina anställda. Genom att skapa en dialog mellan dig som arbetsgivare och dina anställda, kan er organisation hitta eventuella aspekter som kan förändras eller förbättras för att effektivisera prestationer inom företaget. Ditt företags talangbas är en av era absolut största tillgångar, då den kommer med en stor och bred kunskap inom flera områden. Genom att hålla en löpande dialog med era anställda, kan ert företag identifiera kunskapsluckor att bygga på. Med Talentsofts digitala verktyg för utbildning kan utbildningsprogram enkelt sammansättas för medarbetare som behöver finslipa, uppdatera eller korrigera sin kunskap för att utforma spetskompetens. Vår plattform lägger stort fokus på blended learning där deltagarna får tillgång till kunskap i ett flertal olika lärmiljöer.

SPOC ger ny kunskap i en personlig digital läromiljö

Genom att ta fram en plattform för digitala studier har vi på Talentsoft skapat ett verktyg som har flera fördelar både för ledning och anställda. Fokus ligger på att ta fram kunskap från ett flertal olika lärmiljöer och skapa ett interaktivt medium för lärande. Termen ”SPOC” står för small private online course och utgör en viktig del av koncept så som blandade lärmiljöer. Med Talentsofts verktyg kan medarbetare delta i dessa kurser för att enklare ta del av interaktivt material så som instruktionsvideos, frågeformulär och diskussionsforum. Det ger även en möjlighet för kursdeltagarna att få en bättre och närmare kontakt med sina lärare där eventuella frågetecken kan rätas ut.

Om ditt företag är intresserade av att implementera en lösning för onlinebaserad utbildning så rekommenderar vi att ta kontakt med oss här, för att vi på bästa sätt ska kunna hitta en lösning som passar.