LMS som centraliserar organisering och genomföring av utbildningar

Letar du efter ett Learning Management-system till ditt företag? Talentsoft Utbildning erbjuder en lösning som omfattar både organiseringen av online-kurser, uppföljning av deltagarnas framsteg, certifieringar och anknytning till ett authoring system för dig som vill skapa unikt utbildningsmaterial för ditt företag. Använd vår digitala plattform för att genomföra undervisning på nätet och se till att dina talanger utvecklas och uppnår nya utbildningsmål. Här kan du lära dig mer om de funktioner Talentsofts LMS för med sig.

Dessa funktioner erbjuder Talentsofts LMS:

  • Planera och genomför utbildningsprogram
  • Hantera utbildningsorganisationer och interna undervisare
  • Håll undervisningar online
  • Social Learning och Blended Learning
  • Anpassa notifikationer som skickas ut till deltagarna
  • Certifieringar för dina medarbetare på alla nivåer
  • Kostnadsverifiering

Talentsoft LMS – en lärplattform med rikt innehåll

Skapa egna utbildningsmaterial. Med Talentsofts authoring system är det lätt att utveckla e-learning som förmedlar just de kunskaper du vill lära ut till dina anställda. Skapa och ladda upp videos, bilder eller textelement med din smarttelefon eller via din dator. Återanvänd kursmaterialmaterial från tidigare utbildningar, eller utveckla och ladda upp nytt till ditt virtuella bibliotek.

Sammanställ varierad utbildning som kompletterar traditionell undervisning med e-learning i det virtuella klassrummet – så kallad Blended Learning. På så sätt blir utbildningen mer omväxlande och engagerande för de anställda.

Hantera all data som berör de anställdas kunskaper och certifieringar i en central lösning. Kombinera utbildningskrav för att utveckla utbildningsplaner och anpassa dem till individuella målgrupper. Använd Talentsoft Utbildning för att få fram rätt utbildningsprogram för varje individuell medarbetare baserat på omfattande centraliserad HR-data. Administrera dina talangers utbildning från en personlig utbildningskatalog och följ upp deras framsteg i realtid.

Verifiera kostnader. Håll koll på kostnader knutna till ditt företags utbildningsstrategi. Istället för att själv räkna ut kostnader och budgetar kan du i Talentsofts LMS lärplattform räkna ut både uppskattad och utnyttjad budget i realtid med hjälp av inbyggda indikatorer.

Fördelar med ett Learning Management-system från Talentsoft

Talentsoft underlättar utbildningsprocessen genom att integrera all data och funktioner i ett och samma HR-system. Systemet anpassas efter ditt företags behov, och du väljer själv vilka funktioner som ska användas. Vare sig det är ett litet startupbolag som söker att minska administrationstid eller ett internationellt agerande företag som vill automatisera sin flerspråkliga utbildning, så erbjuder vi just det LMS-system du behöver. De mångfaldiga möjligheterna till socialt och varierat lärande gör innehåll blir mer tillgängliga för de lärande och skapar en positiv lärandemiljö. Vill du ändra din utbildningsstrategi, förbättra arbetsflöden och digitalisera både kurser och administration, hjälper vi dig gärna att hitta och utveckla en lösning som passar just ditt företag. Ta gärna kontakt för att berätta vad vi kan hjälpa er med eller få mer information om produkten.