Authoring system: Skapa egna utbildningar med vårt författarsystem

Ett authoring system, som kan översättas till författarsystem, är den perfekta lösningen för att få fram material till e-learning som ger individuella medarbetare de kurser de behöver för att utveckla sina kompetenser.

​Använd vårt författarsystem för att skapa e-utbildningar som faktiskt engagerar dina anställda och får dem att samarbeta och kommunicera mer än någonsin förut. E-undervisningen kan även sammanföra personal från olika håll genom låta dem mötas på en och samma digitala plattform. På det sättet sparas inte bara resekostnader för de anställdas utbildning, utan det skapas även bättre relationer sinsemellan kollegor.

Authoring tools: Utveckla egna lösningar för e-learning

Systemet är lätt att använda utan att kräva någon programmering från din sida. Allt du behöver för att skapa ny e-learning är din webbläsare. Arbeta kollaborativt på en webbaserad utbildning som passar just ditt företag. Planera utbildningen, lägg till innehåll och hämta in feedback som du sedan betar av steg för steg tills utbildningen är färdig att användas av medarbetarna. Vi hjälper dig igenom hela processen. Du kan använda dig av färdigt innehåll eller skapa nytt, ladda upp material så som bilder, videos och textdokument direkt från mobilen.

Välj bland våra mallar med stilren och inspirerande design för att hitta just den layout som passar ditt företag, istället för att börja från noll med designprocessen. Med hjälp av dessa e-learning authoring tools – författarsystem från Talentsoft – går det snabbt att planera webbaserade utbildningar utan att själv anpassa dem till olika plattformer. Talentsoft erbjuder dig ett författarsystem med hög kvalitet som fungerar både på datorn, plattan och mobilen. Programmet anpassar dina innehåll till en stor skara enheter så att de är enkla att använda – oavsett om deltagarna löser sina uppgifter vid arbetsplatsen eller när de sitter på bussen.

E-learning authoring tools: Verktyg från Talentsoft

Med Talentsofts författarsystem kan du skapa certifierad utbildning för alla roller och positioner och infoga olika element som till exempel multiple choice-frågor. Sammanställ skräddarsydda språk- och ekonomikurser eller träning för nya situationer och utmaningar som väntar de anställda på jobbet. Allt detta kan anpassas till ditt företag oavsett hur många länder och språk som är involverade. På det sättet kan e-lärande effektivt skaleras så att alla får den utbildning de har nytta av utan större omständigheter.