Våra ledningsgrupp

Passionen för hantering och utveckling av talanger ligger till grund för vår design och utveckling av de mest innovativa och erkända HR-lösningarna på marknaden.

Våra mångkulturella och flerspråkiga medarbetare sätter alltid kundens behov i fokus vid varje beslut som fattas. Med stöd från ett erfaret ledningsteam strävar de efter att uppfylla kundernas behov i sitt dagliga arbete.

JEAN-STÉPHANE ARCIS

CEO

Efter 20 år på marknaden för affärssystem grundade Jean-Stéphane Talentsoft 2007. Innan Talentsoft var Jean-Stéphane försäljningschef på Oracle Applications, VD för Frankrike och Benelux på Siebel samt vice VD för Europa på Vignette. Jean-Stéphane har lång erfarenhet av att utveckla och lansera ERP- och CRM-system på Europamarknaden. Han har en examen från ESCP Europa och en MBA från INSEAD.

ALEXANDRE PACHULSKI

CPO

Alexandre har över 15 års erfarenhet inom både HR och IT, och ledde en tidigare en konsultfirma specialiserat inom ledarskapsutveckling innan han var med och grundade Talentsoft. Han är författare till ett flertal välrenommerade handböcker om de problematiska aspekterna kring HR, och driver även bloggen Les Talents d’Alex (Alex talanger) om Talent Management, som tilldelades HR-priset Souris d’Or 2015, samt YouTube-kanalen Talents of Tomorrow. Alexandre har en PhD inom artificiell intelligens (AI) från universitetet Paris-Dauphine.

JOËL BENTOLILA

CTO

Joël har över 30 års erfarenhet inom teknikhantering på stora softwareföretag. Han har en examen från MINES ParisTech (École des Mines de Paris), och har deltagit i flertalet forskningsprojekt inom artificiell intelligens vid Carnegie-Mellon University i Pennsylvania.

BELINDA MORVAN

Finance Director

Belinda Morvan har över 20 års erfarenhet av operativ finansiell ledning i dynamiska service och startup företag. Med en multikulturell bakgrund (engelsk – fransk) och en FCMA-kvalifikation har hon arbetat med olika länders redovisningsrätt. Hon har lett team i aggressiv växt, implementerat finansiella system, börsnoteringar och utvecklingsprojekt

SÉGOLÈNE FINET

Chief Marketing Officer

Ségolène har mer än 20 års erfarenhet inom produktmarknadsföring, produktstrategi och kommunikation med fokus på internationella marknader, och har tidigare jobbat för PeopleSoft och Oracle på huvudkontoret i Silicon Valley och på Europakontoren. Hon har en MBA från University of California, Berkeley och en Master i statsvetenskap från institutet för politiska studier i Grenoble (IEP).

BERTRAND DIDIER

VP Professional Services

Bertrand insåg tidigt betydelsen av projektledning inom företag, och att nyckeln till framgång består i att mobilisera de personer som är involverade i projektet. Bertrand har byggt upp sin expertis genom positioner inom finans, rådgivning och organisering hos företag som PSA, Accenture och Pierre Fabre. Han har även över 15 års erfarenhet inom HR. Bertrand har en examen från Advanced Management-programmet vid handelshögskolan i Toulouse, och en Master i strategi och management från universitetet Paris X, HEC Paris och handelshögskolan ESSEC.

MARC BONNAMOUR

Chief Operating Officer

Marc har över 20 års erfarenhet från större koncerner och snabbväxande företag, med särskilt fokus på SaaS i Frankrike och USA. Marc jobbade tidigare för Deloitte, LVMH och TraceOne i både finansiella- och operationella ledningsgrupper.

JÉRÔME BRUET

VP Talentsoft Learning

Under sin långa karriär har Jérôme Bruet utvecklat en expertis inom utveckling av undervisningsmaterial. 2002 grundade han e-doceo, som blev marknadsledare inom digitalt lärande innan företaget gick samman med Talentsoft i juni 2016. Jérôme är medförfattare till boken ”Capital learning : la formation au service de la performance de l'entreprise” – Editions EMS (2014).

JUSTUS GEIST

Director Operations

Justus är Talentsofts Director of Operations, och har 15 års erfarenhet inom software, FMCG och politik i ryggen. Innan Talentsoft jobbade Justus på SmartFocus (emailvision), som också är ett av Frankrikes snabbast växande techbolag. Justus har även en kandidatexamen från Brandeis University, och en Executive MBA från Université Paris-Dauphine.

JULIEN MOULIN

Deputy Vice President Professional Services

Med nära 20 års erfarenhet av HR har Julien Moulin ett passionerat förhållande till personalledning och användning av tekniska lösningar för att utveckla medarbetare och deras talanger. Innan han kom till Talentsoft 2009 för att använda sin expertis till att bygga vårt professional service team från grunden, arbetade han 10 år som HR-Specialist för FDJ, M6-gruppen och L’Oréal. Julien är också gästföreläsare på den franska International Granduate School och är mentor för olika startupföretag.

LAURE POURAGEAUD

Chief People Experience Officer

Med en passion för människor vill Laure bidra till en bättre värld genom medarbetarupplevelse, utbildning och kultur. Under mer än 25 års internationell erfarenhet inom projektledning, marknadsföring och HR hos bl.a. Sage, har hon lagt sin energi på att bygga innovativa initiativ som skapar inspierande arbetsplatser och där HR-avdelningen fungerar som en strategisk affärspartner. Laure har under åren mottagit ett antal utmärketlser, så som pris för årets HRD-entreprenör 2010. Laure har en Master i politisk sociologi samt statsvetenskap från Paris 1 Sorbonne. Hon var medförfattare till boken "HR & digital : HR vision on digital transformation" (Diateino) och "Visions of female HR Directors on a changing world" (Pearson).

Stäng