Talentsofts historia

Sedan 2007 har Talentsoft erbjudit företag runt om i Europa en digital HR-plattform där medarbetaren sätts i fokus, och medarbetarens arbetsupplevelse tas till en ny nivå.

2017
13/06/2017

Talentsoft firar 10-årsjubileum

2007 beslutade sig Jean-Stéphane Arcis, Alexandre Pachulski och Joël Bentolila att slå ihop sina erfarenheter och kunskaper för att hjälpa företag i Europa att utveckla sina talanger. Drömmen förverkligades på kort tid i form av en SaaS-plattform med medarbetaren i fokus, och alla processer för kompetenshantering integrerade. På 10 år har Talentsoft växt med 600 anställda, och är idag en av Europas ledande företag inom molnbaserade lösningar för kompetenshantering och personalutbildning.

03/03/2017

För fjärde året i rad blev Talentsoft positionerade som "Visionär" i Gartners Magic Quadrant for Talent Management Suites

”Utnämningen som visionär i Gartners Magic Quadrant är ett bevis på Talentsofts innovationsförmåga och snabba implementering i multinationella företag i Europa”, berättar Talentsofts VD Jean-Stéphane Arcis.

03/02/2017

Talentsoft visar prov på expertis inom digitalt lärande och positionerar sig i Fosway 9-Grids™ 2017

För första gången har Talentsoft utnämnts till "Strategic Challenger" i Fosway ”9-Grid™ for Digital Learning” Talentsoft positionerar sig som ”Core Challanger” i kategorin Learning Systems, och förbättrar sin position i Authoring Systems (efter sammanslagningen med e-doceo i juni 2016 som blev Talentsoft Learning).

Stäng