Om Talentsoft

Talentsoft är Europas ledande företag inom molnbaserade lösningar för Talent Management och Learning.

1800 KUNDER

Företag av alla storlekar och inom alla brancher använder sig idag av Talentsofts lösning för att utveckla sina talanger.

9 MILJONER ANVÄNDARE

Talentsofts digitala lösning ger utrymme för samarbete och dialog mellan medarbetare, chefer och HR-ansvariga med syfte om att låta talangerna utvecklas.

130 LANDER

Talentsofts lösning används i dag av kunder över hela världen, i över 130 länder och på 27 olika språk. Lösningen ger internationella företag möjlighet att använda sig av en helhetslösning, samtidigt som hänsyn tas till lokala förhållanden.

Våra värdegrunder

interaction between people icon

SAMARBETE FÖRST

Våra team har ett nära samarbete med våra kunder och partners för att främja utvecklingen av våra lösningar. Det är genom samarbete som de bästa lösningarna utformas.

lightning icon

VÅGA

Vi vågar satsa, rör oss snabbt framåt och reser oss upp när vi stöter på problem. Vi lär oss av våra misstag för att tillslut nå framgång - tillsammans. En lösning är alltid bättre än en fulländad plan.

team icon

DET BÖRJAR MED KOMMUNIKATION

Tillsammans är vi starkare och klarar av att möta alla utmaningar. Den snabbaste vägen till framgång är genom idéutbyten och samarbete.

man icon

EN POSITIV ARBETSUPPLEVELSE FÖR ALLA

Vi förespråkar inkluderande arbetsplatser med mångfald där alla har möjlighet att lyckas – och glädjas.

Våra kontor i världen

Stäng