Talentsofts partnerprogram

Samarbeta i en lösning för Talent Management och Learning, som passar företag av alla storlekar.

Ett globalt partnernätverk

Talentsoft har ett nära samarbete med ett brett nätverk av partners runt om i världen för att ständigt kunna förbättra sin lösning för Talent Management och Learning med hjälp av kunskap, teknologi och kompletterande tjänster.

Talentsofts nätverk består av konsulter, återförsäljare, utvecklare och teknikföretag, vilka hjälper till att säkerställa framgångsrika projekt och implementeringar.

Talentsofts partnerprogram är ett långsiktigt samarbete med fokus på både affärs- och produktutveckling.

partners01
Med Talentsofts lösning kan vi centralisera informationen om alla medarbetare samt förenkla visning av data och beslutsfattande.
Luciana Lagioiosa
Konsult och HR-projektchef — HR Path
luciana
  • luciana

Våra befintliga partners

Talentsoft samarbetar med duktiga specialister från flera olika branscher.

Strategiska partners

Våra partners spelar en avgörande roll i Talentsofts ekosystem, oavsett tillhörande bransch.

partner01

Konsultföretag

Talentsoft samarbetar ofta med konsultföretag som vill kunna erbjuda sina kunder lösningar för Talent Management och Learning som kan anpassas efter aktuella behov och utvecklas i takt med nya möjligheter.

partner02

Utvecklare

Talentsoft har ett nära samarbete med sina utvecklare, vilka äroumbärliga föra att våra lösningar ska bli framgångsrika. De vidareutbildas och certifieras kontinuerligt för att ständigt kunna ligga i framkant när det gäller innovation.

partner03

Teknikpartners

En av styrkorna i Talentsofts lösning är möjligheten att kunna integrera tilläggslösningar, vilket ger ett mervärde och uppdaterar tekniken på flera områden - från sourcing till bemanningsplanering.

partner04

Återförsäljare

Talentsofts återförsäljare har expertis och gedigen erfarenhet av de lokala marknaderna, och hjälper Talentsoft att sälja in lösningen till kunder. Våra återförsäljare följer vår utvecklingsstrategi, och bidrar till vår framgång på marknaden för Talent Management-lösningar.

Gå med i vårt internationella partnernätverk

Stäng