Request sent

TS Community

Våra kunder bidrar dagligen till vår framgång. Därför har vi utvecklat en exklusiv användargrupp för HR-experter och användare av Talentsofts system – TS Community.

TS Community innebär en unik möjlighet att utbyta erfarenheter mellan kunder, partner och Talentsoft-experter och att under hela året utbyta erfarenheter via våra olika användargruppsträffar för TS-användare eller kundforumet på nätet. Vid dessa tillfällen har du möjlighet att påverka strategiska produktbeslut och bidra till nya idéer om hur din integrerade Talent Management lösning kan göras ännu bättre.

Nya funktioner, uppgraderingar, exklusiva videoklipp, faktablad om produktfunktioner, kommande event, artiklar om HR, expertråd … allt detta innan den officiella lanseringen får ni ta del av all information och alla resurser som kan hjälpa er optimera användningen av er Talentsoft-lösning.

Det här är TS Community

CLUB TS:

En gång om året träffas medlemmarna för att diskutera årets trender inom HR, utbyta erfarenheter och användar erfarenheter kunder emellan och tillsammans fatta beslut om inriktningen för framtida produkt funktioner

KUNDFORUM OCH SUPPORT:

Ett nätforum för våra kunder där ni får tillgång till ett omfattande bibliotek med dokument och användardokumentation kring funktionerna i er lösning och kan hålla er uppdaterad om de senaste nyheterna när det gäller produkter, evenemang, programversioner osv.

ANVÄNDARGRUPPSTRÄFFAR:

Vid dessa träffar, som leds av Talentsoft-användare som valts ut bland våra kunder, finns möjlighet att utbyta erfarenheter kring praktiska, konkreta exempel från arbetet med lösningar i Talentsofts system. Bland ämnena kan nämnas internationell implementation, ”employer branding”, skräddarsydda rapporter osv

TS Community- utgör unika tillfällen att träffa andra Talentsoft-användare. Det är en bra möjlighet att dela goda exempel och upptäcka nya sätt att använda lösningen för att hantera olika utmaningar. Det är också i samband med dessa aktiviteter som vi verkligen har möjlighet att delta i arbetet med produktens framtida inriktning i enlighet med våra aktuella prioriteringar och i nära samarbete med Talentsoft, allt för att utveckla en lösning som motsvarar våra löpande behov.

Catarina Viana-Garcia, Elior – ansvarig för HR-utvecklingschef på koncernnivå

Kundtjänst Upptäck våra Utbildningar

select your language

frenchdutchgerman