Request sent

Prova våra HR mjukvara gratis

Nu kan du prova Talentsoft utan kostnad

nummer 1 inom integrerad Talent Management i Europa

Talentsofts lösning stöder alla delar inom Talent Management området, från medarbetarsamtal, rekrytering och utbildningsplaner till lönerevisioner, hantering av funktionell och geografisk mobilitet och karriärplanering …

Tack vare den helt molnbaserade tekniken utvecklas lösningen kontinuerligt och är rik på funktionalitet utan att göra avkall på flexibilitet vilket gör lösningen unik på marknaden. Med Talentsoft har du alltid tillgång till den senaste versionen, utan att det krävs någon installation. Vårt sätt att göra affärer är flexibelt, ni kan välja att teckna abonnemang eller att köpa en engångslicens. Varje företag är unikt vad det gäller struktur, processer och personalpolitik. Talentsofts lösning är utformad för att anpassas efter företagets specifika behov. Den innehåller en rad olika standardmoduler och anpassas med ett par musklick.

Ett stort antal företag inom alla branscher använder sig redan av lösningar från Talentsoft, som är ledande på marknaden med sina 8 miljoner användare världen över.

Upptäck hur ni kan stödja och behålla talangerna på ert företag med Talentsoft!

Talentsoft idag

Talentsoft är nu en marknadsledande leverantör med en häpnadsväckande meritlista.

1500kunder

Talentsoft arbetar med företag i alla storlekar, från små och medelstora företag till stora multinationella koncerner inom både den offentliga och privata sektorn. Total, Vinci, PSA Peugeot Citroën, Orange Business Services och Louvren är några våra kunder.

8miljoneranvändare

Talentsofts programvara uppmuntrar till samarbete mellan HR-chefer och anställda och är utformad för att hjälpa de anställda att förvandla sina jobb till karriärer.

130
länder

Talentsofts mjukvara för Talent Management är en flexibel, helt molnbaserad mjukvarusvit som hjälper HR-chefer hitta, utvärdera, utveckla och behålla talanger.


select your language

frenchdutchgerman