Våra medarbetare

Passionen för hantering och utveckling av talanger ligger till grund för vår design och utveckling av de mest innovativa och erkända HR-lösningarna på marknaden.

Våra mångkulturella och flerspråkiga medarbetare sätter alltid kundens behov i fokus vid varje beslut som fattas. Med stöd från ett erfaret ledningsteam strävar de efter att uppfylla kundernas behov i sitt dagliga arbete.

JEAN-STÉPHANE ARCIS

CEO

Efter 20 år på marknaden för affärssystem grundade Jean-Stéphane Talentsoft 2007. Innan Talentsoft var Jean-Stéphane försäljningschef på Oracle Applications, VD för Frankrike och Benelux på Siebel samt vice VD för Europa på Vignette. Jean-Stéphane har lång erfarenhet av att utveckla och lansera ERP- och CRM-system på Europamarknaden. Han har en examen från ESCP Europa och en MBA från INSEAD.

ALEXANDRE PACHULSKI

CPO

Alexandre har över 15 års erfarenhet inom både HR och IT, och ledde en tidigare en konsultfirma specialiserat inom ledarskapsutveckling innan han var med och grundade Talentsoft. Han är författare till ett flertal välrenommerade handböcker om de problematiska aspekterna kring HR, och driver även bloggen Les Talents d’Alex (Alex talanger) om Talent Management, som tilldelades HR-priset Souris d’Or 2015, samt YouTube-kanalen Talents of Tomorrow. Alexandre har en PhD inom artificiell intelligens (AI) från universitetet Paris-Dauphine.

JOËL BENTOLILA

CTO

Joël har över 30 års erfarenhet inom teknikhantering på stora softwareföretag. Han har en examen från MINES ParisTech (École des Mines de Paris), och har deltagit i flertalet forskningsprojekt inom artificiell intelligens vid Carnegie-Mellon University i Pennsylvania.

OLIVIER DUPUIS-CUNY

Finance Director

Olivier har över 15 års erfarenhet som controller och ekonomichef i ryggen, och har tidigare jobbat på Viadeo, Bateman Litwin, CSC Peat Marwick och ACA-NEXIA International. Han är auktoriserad revisor och har även en Master i finans från Institut de Haute Finance.

JEAN-SÉBASTIEN CHANAL

Presales Director

Jean-Sébastien har över 13 års erfarenhet av marknadsföring av HR-lösningar, och har tidigare jobbat i chefspositioner och som konsult för Towers Watson, Lumesse, Razel, Spie Oil & Gas och PagesJaunes. Hahar en examen från Ecole Supérieure de Commerce d’Amiens, och har en Bachelor i social- och arbetsrätt.

SÉGOLÈNE FINET

Chief Marketing Officer

Ségolène har mer än 20 års erfarenhet inom produktmarknadsföring, produktstrategi och kommunikation med fokus på internationella marknader, och har tidigare jobbat för PeopleSoft och Oracle på huvudkontoret i Silicon Valley och på Europakontoren. Hon har en MBA från University of California, Berkeley och en Master i statsvetenskap från institutet för politiska studier i Grenoble (IEP).

BERTRAND DIDIER

VP Professional Services

Bertrand insåg tidigt betydelsen av projektledning inom företag, och att nyckeln till framgång består i att mobilisera de personer som är involverade i projektet. Bertrand har byggt upp sin expertis genom positioner inom finans, rådgivning och organisering hos företag som PSA, Accenture och Pierre Fabre. Han har även över 15 års erfarenhet inom HR. Bertrand har en examen från Advanced Management-programmet vid handelshögskolan i Toulouse, och en Master i strategi och management från universitetet Paris X, HEC Paris och handelshögskolan ESSEC.

MARC BONNAMOUR

Chief Sales Officer

Marc har över 20 års erfarenhet från större koncerner och snabbväxande företag, med särskilt fokus på SaaS i Frankrike och USA. Marc jobbade tidigare för Deloitte, LVMH och TraceOne i både finansiella- och operationella ledningsgrupper innan han började som Chief Customer Officer på Talentsoft, med ansvar för försäljning i Frankrike och kundnöjdhet i alla regioner.

SYLVAINE LE BARON

VP Human Resources

Innan Sylvaine Le Baron kom till Talentsoft för att jobba med personalutveckling jobbade hon med HR i snabbväxande internationella teknikföretag som Sidetrade, KLB Groupe, leGuide.com och DXO Lavs. På Sidetrade satt hon med i företagsledningen och jobbade som HR-chef med ansvar för Frankrike, Storbritannien, Irland och Nederländerna. Sylvaine Le Baron har en examen handelshögskolan i Nantes (Audencia Business School).

JÉRÔME BRUET

VP Talentsoft Learning

Under sin långa karriär har Jérôme Bruet utvecklat en expertis inom utveckling av undervisningsmaterial. 2002 grundade han e-doceo, som blev marknadsledare inom digitalt lärande innan företaget gick samman med Talentsoft i juni 2016. Jérôme är medförfattare till boken ”Capital learning : la formation au service de la performance de l'entreprise” – Editions EMS (2014).

JUSTUS GEIST

Director Operations

With 15 years of experience in software, FMCG and politics, Justus is the Director of Operations at Talentsoft. He joined the company from another of France’s fastest growing tech companies, SmartFocus (emailvision). Justus holds a bachelor from Brandeis University and an Executive MBA from Université Paris-Dauphine.

Stänga